דייגו לוזאנו - שף קונדיטור מהמובילים בעולם ואחד הקונדיטורית המוכרים והמצליחים בברזיל! בעלים של בית ספר «Escola de Confeitaria» בברזיל, מנחה תכניות טלוויזיה, בעלים של מגזינים "Açúcar" ו "Haute Patisserie". ב- 2007 מנצח במוקדמות לWorld Chocolate Masters ומייצג את ברזיל בצרפת. בשנים 2007 ו-2014 זכה בתואר השוקולטייה הטוב בתחרות Brazilian Chocolate Master ב2009 ו2010 זוכה דייגו במקום ראשון בתחרות MS Trophy’s עבור פסלי השוקולד שלו. בשנים 2011, 2012 ו2013 הוכר כשף קונדיטור הטוב ביותר. ב2015 פסל השוקולד של דייגו שבר את כל הרייטינגים בתחרות World Chocolate Masters ונבחר לפסל הטוב ביותר על פי דעת הקהל.